Юрій Чмирь продовжує залазити в кишені жителям області

Олег Медуниця

Експерт з питань бюджету та децентралізації. Член Комітету Верховної Ради з питань бюджету VII-VIII скликань. Брав участь у процесах розробки та впровадження бюджетної реформи, адміністративно-територіальної реформи та реформи децентралізації. Навчався…

PLG_K2_UEF_SOCIAL_PROFILES

Сторінка у Фейсбук
15 травня 2012


Я вже писав про те, як голова Сумської ОДА використовує службовий транспорт для поїздок на партійний захід Партії регіонів. Тоді два головних регіонали Михайленко і Чмирь прибули до театру службовим транспортом. Орендою театру також не переймалися і заплатили лише за годину його використання. Схоже, регіонали взяли курс на фальсифікацію виборів і полонених по дорозі не беруть.

11 травня, п’ятниця. У цей самий день до краснопільчан завітав із «робочим візитом» сам губернатор Сумщини. О 15:00 розпочалася звітно-виборча конференція Краснопільської районної організації Партії регіонів. Голова ОДА прибув в робочий час на службовому транспорті. Нам точно відомо, що Юрій Чмирь не брав жодних відпусток і не сплачував особисто чи з партійної каси за подорож до Краснопілля. Так само немає і жодної інформації про службовий характер поїздки. Зазвичай вони добре описані прес-службою голови Сумської ОДА. На засіданні також були відсутні районний прокурор та керівник міліції, а їх, як правило, запрошують, якщо нарада має господарське спрямування.

У роботі районної конференції взяли участь виключно члени ПР - частина сільських голів району, державні службовці, голова районної адміністрації, який на цьому засіданні став очільником районної організації Партії регіонів. Я дуже сумніваюсь, що краснопільські регіонали брали відпустку, як того вимагає ЗАКОН УКРАЇНИ, для того, щоб у робочий час відвідати партійний захід. Ще більше сумніваюся, що вони прибули в Краснопілля за власний рахунок.

Юрій Чмирь дає сигнал всім підлеглим - бюджетна гривня може бути використання для Партії регіонів.

Для початку я звернуся до Прокуратури Сумської області для проведення перевірки. Переконаний, що зараз вона буде безрезультатною принаймні для Чмиря і Партії регіонів. Проте ми цієї справи не залишимо і згадаємо все, коли Партія регіонів втратить владу.

І  потім, зрештою, Партія регіонів буде заборонена за чисельні факти порушення українського законодавства.