Так не чинять справжні політики (п. Коновалова стосується)

Олег Медуниця

Експерт з питань бюджету та децентралізації. Член Комітету Верховної Ради з питань бюджету VII-VIII скликань. Брав участь у процесах розробки та впровадження бюджетної реформи, адміністративно-територіальної реформи та реформи децентралізації. Навчався…

PLG_K2_UEF_SOCIAL_PROFILES

Сторінка у Фейсбук
01 вересня 2011

Вірніше, про фотографії, які зникли з особистої сторінки Олександра Коновалова - голови планово-бюджетної комісії Сумської обласної ради.

У попередньому матеріалі, я написав про те, що сучасні українські політики насправді є неукраїнськими. На відміну від другокласників середньої школи №2 міста Суми, Президент Віктор Янукович і його однопартієць Олександр Коновалов - головапланово-бюджетної комісії Сумської обласної ради - не знають як правильно вивішувати національний прапор.

Матеріал про все це можна прочитати тут.

Як доказ, я зробив у своєму матеріалі посилку на фотографію з сімейного альбому Олександра Коновалова, розміщену на Фейсбуці. На фото: робочій стіл регіонала Коноваова і перевернутий національний прапор.



Ну, і нічого страшного. Всяке буває. Можна і визнати свою помилку. Можна і вибачитися. Дане фото не інтимна лірика - це у відкритих джерелах - на Фейсбуці.

Проте, щойно мені повідомили, що посилка на фото вже не відкривається. Саме фото було вилучено з особистої сторінки політика-регіонала, простого сумсько-донецького хлопця Коновалова, одного з наближених до тіла голови ОДА Юрія Чмиря.

Отож, посилка не працює, і тепер я маю якийсь дурнуватий вигляд. Зрозуміло, що Коновалов має право зняти це фото з особистої сторінки, щоб не глузували всі з перевернутого догори дригом прапору.

Але, істинні причини зняття фото, як на мене, не у перевернутому прапорі. Я одразу не помітив, що на робочому столі є ще один цікавий антуражний реквізит - "пачка доларів". Можливо, це і є справжньою причиною зняття фото. Дякую тим, хто помітив.

Скріншот я зберіг.
Пропоную вашій увазі.