Про колективні пєснопенія "смуглянки" в Сумах і не лише. Чому насправді це - спецоперація ФСБ РФ?

Олег Медуниця

Експерт з питань бюджету та децентралізації. Член Комітету Верховної Ради з питань бюджету VII-VIII скликань. Брав участь у процесах розробки та впровадження бюджетної реформи, адміністративно-територіальної реформи та реформи децентралізації. Навчався…

PLG_K2_UEF_SOCIAL_PROFILES

Сторінка у Фейсбук
21 березня 2020

Перше. Один із організаторів цього конкурсу, в якому переміг Максим Ткачук, на підтримку якого і відбувалися пєснопєніє "смуглянки", є російська держструктура Россотрудничество. Офіційна назва: "Федеральное агентство по делам Содружества Независимых Государств, соотечественников, проживающих за рубежом, и по международному і т.д і т.п."

Россотрудничество - структура чистої води ефесбешна, вона допомагає російській владі здійснювати агентурну роботу у ворожих Росії країнах.

Друге. Сам флешмоб у Сумах запустив і висвітлював телеканал "НАШ", пов'язаний з екс-нардепом Мураєвим, який відомий своєю антиукраїнською позицією. А у нас у Сумах є свій відомий прихильник телеканалу "НАШ" та особисто Мураєва - Саша Соколов. Дивно, що він не долучився до цих пєснопєній.

Третє. Активну участь у цій події брали активісти і функціонери ОПЗЖ. Партії, лідери якої ведуть прямі переговори з керівництвом країни-агресора і її терористичними маріонетками - ДНР та ЛНР. До речі, сам Вітя Медведчук активно захищав ефесбешну структуру: "Нападение радикалов на «Россотрудничество» затруднит освобождение украинцев в РФ".

Четверте. У Сумах цю пісню співав повнокомплектний хор із проросійських козачків, активних прихожан МП, активістів партії Шаріка.

Отже, поширене ними відео, попри привабливий вигляд, є частиною пропаганди руского міра та плану знищення України, який здійснюю російське керівництво.

Добре, що всі учасники зібралися разом. Це полегшило ідентифікацію російських колаборантів у Сумах:

1 - Олександр Стрельченко, депутат Сумської обласної ради, ОПЗЖ

2 - Юрій Перепека, депутат Сумської міської ради, Опоблок

3 - Гліб Федорко, представник партії Шарія у Сумах

4 - Микола Отрощенко, активіст партії Шарія, соратник Юрія Чмиря

5 - Сергій Неговський, російський шовініст, монархіст, соратник Юрія Чмиря

6 - Тимур Вірьовкін, активіст партії Шарія

90877837 2692219154334554 3725171070219583488 n