"Оточення президента вже здало Сумщину, як сировинний придаток сусіднім харківським елітам" - Андрій Букін

Андрій Букін

Виконавчий директор ГО "Клуб "Шанс". Експерт з питань бюджету та охорони здоров‘я. Навчався в Українській академії банківської справи. Юрист. СумДПУ. Практичний психолог. СумДУ. Бізнес-адміністрування. Має досвід 7 років роботи у…

PLG_K2_UEF_SOCIAL_PROFILES

Сторінка у Фейсбук
12 листопада 2020
"Оточення президента вже здало Сумщину, як сировинний придаток сусіднім харківським елітам" - Андрій Букін

Оточення президента вже здало Сумщину, як сировинний придаток сусіднім харківським елітам. Це свідчить про те, що у найближчий час, тут не планують жодної інвестиційної програми – цю територію розглядають, виключно, для викачування ресурсів, без інвестування у майбутнє. У часи війни це називається мародерством.

Але про все по порядку.

Призначення одіозного Харківського афганця – це в першу чергу програш місцевих еліт, які не мають жодного впливу на прийняття рішень у столичних високих кабінетах. А ні народні депутати, а ні їхні ляльководи, дотичні до партії Слуги народу, не мають впливового голосу, а ні у КабМіні, а ні в офісі президента.

Не дивлячись на те, що слуги набрали найбільше мандатів у обласну раду, їм у будь-якому випадку треба вибудовувати коаліцію. Після сьогоднішнього призначення харківського Хоми, стає очевидним якою більшістю буде обласна рада. І на скільки патріотично не були б налаштовані сумчани – промосковські політики, їх знову ошукали.

Тандем Хоми, Чмиря, Деркача, може призвести до найжахливіших наслідків. Всі вони є активними поборниками рузького миру. А це значить, що вся політика у діяльності, як ради, так і адміністрації - буде направлена на підготовку для відколу Сумщини від України.

Це не те що реванш, це можна порівняти з повномасштабною окупацією обласної влади.

Враховуючи останні новини, про зняття Венедиктової та майбутнє призначення нового генерального прокурора, який буде готовий саджати патріотів у турбо режимі, ситуація у регіоні буде напружуватися до стану 2014 року.

Чи розуміє це президент?

Чи сценарій Кавказ 2020 вже реалізується «сплячими агентами»?

Василь Хома звільнився з Харківської облдержадміністрації в 2014 році. Він працював там разом Михайлом Добкіним, з 2010 року був керівником апарату обладміністрації, заступником голови харківського осередку Партії регіонів. Звільнився в листопаді 2014 року, щоб не бути люструваним: він фактично був єдиним чиновником в області і в місті, хто потрапив під дію закону про люстрацію. В Єдиному державному реєстрі осіб, щодо яких застосовано положення Закону України "Про очищення влади", його прізвища немає. Зараз Василь Хома говорить, що не потрапляв під дію закону про люстрацію.