Лавров образився на Зеленського за слова про Росію

Віктор Бобиренко

Керівник експертної групи Бюро аналізу політики. Навчався в Національній академії державного управління. Магістр державного управління, політолог, політтехнолог. Вивчає ментальні риси та динамічний стан основних етносів сучасності. Спеціаліст з виборчих технологій.…

PLG_K2_UEF_SOCIAL_PROFILES

Сторінка у Фейсбук
14 серпня 2021
Лавров образився на Зеленського за слова про Росію
Лавров наїхав на президента Зеленського.
Образився, що Зеленський закликав мешканців Донбасу, які хочуть бути в Росії – їхати до Росії.
Типу аяйяй. Скабєєви підтягнулися і ледь не в геноциді Найвеличнішого виставляють.

Я скажу:
1) Адекватні люди розуміють, що все сказане Зеленським – бульбашка. Зеленський говорить лише те, що хоче почути його основна електоральна група.
Його електоральна група, закальонная злобою в совєцкіх чергах завжди захоче сказати: «Вас тут не стояло». Тому із задоволенням скажуть услід за куміром – іздуйте звідси. Будь кому. А тут Вовочка про любітєлєй рускава міра.

2) Тепер на захист українського президента. От хтось би ще міг щось патякати, але не Лавров. Російська колективна ментальність якраз і є самою парадоксальною.
Бо рускіє – це православні рускоязичниє. Неважливо якого походження. Це завжди асимільовані. Як вепс Путін, українець кОзак чи невідомого походження Шойгу.
А рассєянє – це збірна рускіх, тувинців, бурят і всяких разних. Які об’єднані в щось типу «савєцкій народ» в СССР – таку собі мозаїку. Але за принципом імперії:
- ми вам тут покажем кузькіну мать.
- ой, та нам не інтєрєсно
- а ми вам всьо равно пасажем.

В рускай ментальності – з одного боку – пофігу звідки ти, якщо ти визнаєш Русь-матушку – страной, яка єдина живе правильно а всі інші імбіцили і гейропа.
І тому повинна Русьсвятая йти спасати світ від всяких там. Так ось – з одного боку в Росії неважливе походження. А з іншого – ярлик «чурка», «чорний» і ксенофобія, і расизм на кожному кроці.
Не дивуйтеся. Вони можуть зняти з себе останню рубашку по п’яні – щоб по-братськи віддати вам.
А післязавтра вбивати вас же, за те, що ви не любите Рускую родіну. А котків постять. І бабушок через дорогу переводять. Такі як ми. Їм просто «за державу абідна».
Хоча, і їм, і нам (я тут про більшість) за свій вибір не соромно ніфіга. Чи ви бачили тих хто каїться? І кричить: ай, я помилився у 2019 році. Бачили таких? Багато?

Висновок
: Зеленський може сказати будь-яку хрєнь. У нього робота така. Але не лавровим його судити.
Тут Меркель їде Вовочку вчити.
Вона думає, що їй можна?
П.С. А про донбасскіх расєян. Якщо хтось хоче памєрєть на Росії, хай дійсно їде на Росію - а не притягає Росію сюди.
Тож Зеленський іноді говорить правильні речі.