Карантин показав, що органи влади ні на що не здатні

Андрій Букін

Виконавчий директор ГО "Клуб "Шанс". Експерт з питань бюджету та охорони здоров‘я. Навчався в Українській академії банківської справи. Юрист. СумДПУ. Практичний психолог. СумДУ. Бізнес-адміністрування. Має досвід 7 років роботи у…

PLG_K2_UEF_SOCIAL_PROFILES

Сторінка у Фейсбук
15 квітня 2020

Поговорили з Олександром Хоруженком про те, що сьогдні відбуваєтсья в державі. Висновки в оперативному плані - невтішні, але в стратегічному - ця ситуація дасть нам такі шанси, яких у нас ще небуло.

Влада на фоні запроваджених карантинних заходів, продовжує йти шляхом капітуляції та злиття української державності. Не дивлячись на епідемію реванш котиться країною. Агенти московії системно працюють над демонтажем української держави.

Президент втратив важилі впливу, як на ситуацію загалом, так і на своє оточення. Події та голосування за закони тільки підкреслюють вплив олігархів, а не керівництво президентом цієї країни. І питання тут полягає тільки в тому чи усвідомлює він це, чи йому зробили настільки комфортне оточення, що король думає, що він керує царством.

Царство ж потроху розсипається, активність проявляють найбільш активні міські голови. Але ми маємо називати речі своїми іменами. Враховуючи ту небезпеку, яка несе в собі пандемія коронавірусу, кожен на містах організовує свій порятунок. Шкода, що часто це можна назвати одним словом - мародерство.