Чому Слуги звільнили Людмилу Буймістер?

Віктор Бобиренко

Керівник експертної групи Бюро аналізу політики. Навчався в Національній академії державного управління. Магістр державного управління, політолог, політтехнолог. Вивчає ментальні риси та динамічний стан основних етносів сучасності. Спеціаліст з виборчих технологій.…

PLG_K2_UEF_SOCIAL_PROFILES

Сторінка у Фейсбук
19 жовтня 2021
Чому Слуги звільнили Людмилу Буймістер?

Слуги викинули зі своїх стройнєньких рядів Людмилу Буймістер. Це продовження боротьби з фрондою.

 Воно і Буймістер якось особливо не жалко. І у неї все буде добре – не переживайте за неї. Вона просто свій конверт отримує в іншому місці.  Тут навпаки логічно – не допустити подвійних виплат. А тут і Разумков продовжує тролити своїх колишніх: він заявив, що автоматично являється членом фракції Слуга народу. Він просто за посадою не міг перебувати у фракції, а зараз повернувся у стройниє ряди. Тепер, щоб дозбирати очки на власну жалість від електорату і залишатися в інформаційному полі – Дмитро Олександрович буде критикувати Слуг – фактично являючись одним із них. І їм доведеться ще й виключати його з фракції. Класний хід.

Що характерно – Арахамія заявив, що Третякову Галю, яка схвалила смерть колишнього колеги – чіпати фракція не буде. Вона залишиться головою комітету. Ось ми і бачимо послідовність Слуг – ви хоч що робіть, аби ви були ідеологічно з нами – і ви наші. А шаг вліво/вправо – караул стрєляєт бєз прєдупрєждєнія. Як і завжди в структурах, де посилюється культ особи. І не кажіть, що вони думають, що бояться закінчення всього Майданом. Єрмак і Стефанчук могли і розказати Зеленському, що полудурок Гітлер таки здох у бункері.  А от умнічка Сталін – помер на своїй дачі. Володимир Олександрович спробує бути як Сталін.

Чекаємо на продовження посилення культу.