Підприємство конотопських депутатів спеціалізується на освоєнні бюджетних коштів

Андрій Рибалко

голова ВГО "Молодий народний рух"

30 липня 2014

Братам-депутатам Яременкам знову пощастило – за результатами тендерів вони отримали два підряди на майже 900 тис. грн.

Експерти «Бюро аналізу політики» неодноразово описували закупівлі за участі Конотопського підприємства «Флора»: Конотопські депутати збагатяться на прикрашенні міста та Підприємливі конотопські депутати продовжують вигравати тендери.

Як повідомляє Вісник державних закупівель, у серпні ТОВ «Конотопське підприємство «Флора» знову стало переможцем двох конкурсних торгів, які проводило Управління ЖКГ Конотопської міської ради.

Зокрема, підприємство «Флора» стало переможцем торгів на утримання та обслуговування зеленого господарства і уклало договір на суму 400 тис. грн.

Також дане підприємство стало переможцем тендеру на технічне обслуговування систем вуличного освітлення. Сума договору становила 474,127 тис. грн.

В обох торгах була відхилена пропозиція ТОВ «Імпел Гріффін Груп». Як зазначено в протоколі відхилення пропозицій, вона не відповідає умовам документації конкурсних торгів. У чому саме полягає ця невідповідність у протоколі не зазначено.

Нагадуємо, власниками КП ТОВ «Флора» є Олег Яременко і Володимир Яременко – депутати Конотопської міської ради. Як зазначено на офіційному сайті міськради, Олег Яременко є членом фракції «Фронт змін» і входить до постійної комісії з питань архітектури, містобудування, земельних відносин, а Володимир Яременко є членом фракції Партії регіонів та входить до комісії з питань економіки, планування бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку.