Нове – це гарно забуте старе, або як маловідоме ПП «УкрЄвробуд 2013» буде ремонтувати дороги у Нікополі

28 червня 2015

На ремонт проблемної дороги по вулиці Шевченка (однієї з центральних вулиць) у Нікополі з третього разу зголосились дві команди: ПП «УкрЄвробуд 2013» та ТОВ «Дорводбуд».

яяяяя Skan 1

Різниця між пропозиціями складає всього 172 тис. грн. Перемогу здобуло достатньо молоде ПП «УкрЄвробуд 2013» з розміром статутного капіталу 100 грн.

яяяяя skan 2

Підприємство почало отримувати підряди на ремонт доріг тільки з жовтня 2014 року і вже встигло почати відновлення вулиці Шевченка у м.Нікополь у грудні 2014 року (хоча взимку небажано ремонтувати дороги). Підприємство обіцяє місту гарантію якості роботи на 7 років.

Як відомо, засновником підприємства-переможця є вірменин Артурік Фтоян, який у період з 2006 по 2012 рік був головою будівельної компанії «Арва». Ця фірма вже раніше безуспішно вела ремонтні роботи в Івано-Франківську, де відремонтована дорога не протрималась і півроку. До того ж реєстрація цієї БК оскаржувалась прокуратурою у 2007 році, а проти самого власника підприємства було порушено кримінальну справу за використання підробного паспорта.

Повертаючись до теми про виграний тендер, варто зауважити, що конкурентом  ПП «УкрЄвробуд 2013» було нікопольське товариство, власниками якого є Микола Любченко і Федір Стратегопуло, колишній помічник депутата Нікопольської міськради від Партії регіонів Віталія Журавльова. Нещодавно Федора Стратегопула було застрелено невідомими. Як зазначають місцеві ЗМІ, Стратегопуло раніше був відомий у кримінальних колах під прізвиськом «Кріт». У досьє Федора Стратегопуло подається інформація, що він раніше був засуджений за ведення нелегального бізнесу.

Підприємства «УкрЄвробуд 2013» та «Дорводбуд» вже не вперше конкурують між собою, пропонуючи свої послуги в усіх областях України. Залишається лише сподіватися на чесне виконання ремонтних робіт з боку сумнозвісної команди.