Дорогі донецькі охоронці для університету імені Ярослава Мудрого

09 червня 2016

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого провів конкурсні торги на виконання послуг охорони. Про це повідомляє «Вісник державних закупівель». Бажаючих взяти участь у торгах зареєструвалося п’ять фірм. 

Найдешевша пропозиція Товариства з обмеженою відповідальністю «Енергобезпека-Комплекс» була відхилена як така, що не відповідає умовам документації конкурсних торгів. Так пояснює своє рішення тендерний комітет.

п 1

Переможцем конкурсу стало Товариство з обмеженою відповідальністю «Агенство безпеки «Легіон» з яким було укладено договір вартістю 1 млн. 620 тис. грн. За умовами договору ТОВ «Агенство безпеки «Легіон» з липня по грудень 2016 року має охороняти об’єкти юридичного університету в Харкові. Загальна кількість годин становить 101 тис. 568 годин охоронних послуг.

п 2

п 3

Фірма «Агенство безпеки «Легіон» належить ТОВ «Донецька управляюча компанія» Віктора і Домініки Кленіних, які є засновниками ГО «Донецька обласна спілка рекламістів» з Оксаною Савкіною, колишнім депутатом Донецької міськради від Партії регіонів. Директор «Агенство безпеки «Легіон»  і «Донецької управляючої компанії» Володимир Панкратов також обіймає посаду керівника у «ТОВ Ресурс-7» Олександра Адамова, екс-депутата Донецької міськради від Партії регіонів.

Варто зазначити, що фірма-переможець в березні 2016 року була фігурантом справи яку провадив Антимонопольний комітет стосовно порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Публікацію створено в рамках проекту «Експертне співтовариство проти корупції у бюджетній сфері», який впроваджується «Бюро аналізу політики» за фінансової підтримки National Endowment for Democracy. 

 

Останнє від
Дмитро Поляк